Kitesurfing trapez

Du kommer ikke langt uden en kitesurfing trapez. Men det kan være svært at finde den helt rigtige kite trapez. Vi har testet over 100 trapeze til kitesurfing. Her kommer vores bud på markedets bedste produkter. Har du ikke tid til at læse testen? Så klik herunder:

SE UDVALGET AF KITESURFING TRAPEZE

ION trapez

ion logoION har siden 2004 produceret kite udstyr og vandsport udstyr. Til at starte med producerede de kun våddragte og neopren produkter (neopren støvler og neopren handsker) til kitesurf, windsurf, SUP og wakeboarding. Men nu er de også begyndt at lave rejse tilbehør og cykel tilbehør. ION laver markedets bedste trapeze sammen med Prolimit og Liquid Force.

SE UDVALGET AF ION TRAPEZE

Liquid Force trapez

lf logoLiquid Force er et amerikansk mærke og er måske mest kendte for deres kites. Mærket blev grundlagt af wakeboard legenden Tony Finn og hans makker Jimmy Redmon. Du kan være sikker på at LF laver noget gode produkter. Det er et anerkendt mærke, der har stort fokus på sikkerhed og komfort. Deres mest kendte trapeze er Solo og Arc.

Kvaliteten er i top, og vi føler, at man får rigtig meget for pengene ved at købe en kitesurfing trapez fra LF. Liquid Force laver alt inden for vandsport i modsætning til andre mærker, som har specialiseret sig mere inden for trapeze.

SE UDVALGET AF LIQUID FORCE TRAPEZE

Manera trapez

Manera er et fransk mærke, som laver kite udstyr. Deres trapeze er blevet meget populære, og mange af verdens bedste kitesurfere bruger deres produkter. Det er et ret nyt mærke, som er blevet meget populært henover de seneste år.

Billig kitesurfing trapez: Manera SENSO

Kitesurfing trapezHvis du leder efter en billig trapez, så køb Manera SENSO-modellen. Den fås til under 1000 kroner og er en budget udgave af Maneras 2 luksusmodeller: EXO og Union.

Trapezen er stadig lavet af god kvalitet, men indeholder ikke alle de ekstra detaljer, du finder i Manera EXO og Union.

Denne trapez er et oplagt valg til dig, der lige er begyndt at kitesurfe. Du har måske lige taget et kursus og vil nu selv igang med kitesporten. Men den kan også sagtens bruges af erfarne kitesurfers.

Luksus kitesurfing trapez: Manera Union

Manera unionManera’s nyeste skud på stammen er deres Union model. Udover dens mega fede design, er den også ekstremt let. Den vejer kun 1,1 kilo! Det er altså noget, der kan mærkes på vandet. Denne kitesurfing trapez er støbt i et stykke (one-piece). Det øger holdbarheden og medvirker også til en lavere vægt.

Sidst men ikke mindst er trapezen udstyret med en spreader bar, der trækker fra flere sider på en gang. Det betyder, at du kan sige farvel til smerter i brystet maven og et farvel til en trapez, som glider op til brystet.

Denne kite trapez er vores favorit. Hvis du vil have noget der bare virker 100%, så køb denne.

Du kan se en lille video af produktet herunder:

Manera EXO

Manera exoManera EXO er en opgradering af Manera SENSO, som vi havde fat i først. Manera EXO har eksisteret siden 2013 og er hvert år blevet fornyet. Manera har derfor haft god tid til at videreudvikle på produktet.

Noget helt specielt er produktets nylon-materiale, som også bliver brugt som også bliver brugt af Royal Air Force for piloternes skudsikre veste. Holdbarheden er altså i verdensklasse, hvis du køber dette produkt.

Bortset fra det minder trapezen meget om Union modellen. Den har bare et andet design og vejer lidt mere.

NeilPryde trapez

neilpryde logoNeilPryde er vel nok et af verdens mest anerkendte mærker inden for vandsport. Mærket har eksisteret i over 50 år, og de producerer ikke kun kite udstyr. De er faktisk mest kendt for deres windsurf og sejlads udstyr. Men ikke desto mindre er deres kite udstyr rigtig godt. Deres trapeze er af høj kvalitet og meget behagelige at have på. Det bedste ved NeilPryde er, at prisen er lav. Du kan få fingrene i en trapez for under 1000 kroner.

Deres Bomb trapez er deres mest populære model. Den kan bruges til flere forskellige vandsportsgrene og er simpel at bruge.

Mystic trapez

mystic logoVi kommer ikke udenom det hollandske mærke Mystic. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af en gruppe kite og windsurfere, som ikke synes, der fandtes udstyr til ekstreme forhold. Mystic er et af de mærker, der hele tiden udvikler ny teknologi, og det er noget, vi skal sætte pris på. Deres mest kendte trapez modeller er Majestic og Legend.

Deres produkter er af høj kvalitet og kan klart anbefales. Alligevel mener vi ikke de har en trapez, der kan vinde over Manera.

Ride Engine trapez

rideengine logoTil sidst har vi det amerikanske mærke Ride Engine. Ride Engine har faktisk specialiseret sig i at lave kite trapezer, og kvaliteten er da også høj. Men vi føler, at deres produkter har en for høj pris i forhold til, hvad man får for pengene.

Trapez størrelse

Trapez størrelser varierer fra mærke til mærke. Derfor kan det godt være, at en Manera trapez i størrelse medium passer dig, samtidig med at en NeilPryde i størrelse small også passer dig. Sørg derfor at undersøge dit mærkes størrelsesguide. Tag også højde for at du skal have en våddragt på. Vi har fundet nogle herunder, som er hentet fra mærkernes officielle hjemmesider:

Manera trapez størrelse

manera trapez størrelsesguide

NeilPryde trapez størrelse

neilpryde trapez størrelseSå nåede vi til vejs ende. Du kan være sikker på at få høj sikkerhed og kvalitet, hvis du køber en af de nævnte trapeze til kitesurfing. Jeg sejler selv med en Manera kitesurfing trapez, og jeg har også en NeilPryde trapez.

Hvis du er nybegynder og mangler kitesurfing udstyr, så anbefaler vi, at du ser nærmere på vores kitesurfing begyndersæt.